· 

Voetballen op het dak!

Vandaag had ik een beetje een stroeve start. Ik ben lekker lang in bed blijven liggen en heb spelletjes gespeeld op de IPAD.

 

Om 12:15 heb ik weer een nieuwe chemo gekregen via mijn infuus.Dit duurde ongeveer een uurtje. Ik heb daar gelukkig weinig last van gehad. Vlak daarna heb ik met meester Daan aan grote deelsommen gewerkt en nog wat andere vakken van school.  Ellen (pedagoog) kwam langs om een spelletje te doen en een beetje te kletsen.

 

Omdat het mooi weer was vandaag, ben ik aan het eind van de middag een uurtje naar buiten gegaan. Ik mocht gelukkig van het infuus af want met zo'n stomme paal door het ziekenhuis vind ik niks. Samen met papa heb ik gevoetbald op het dak, voetje van de vloer en verstoppertje gedaan bij de ingang van het ziekenhuis en ben ik met de trap naar beneden en boven gelopen (vier verdiepingen!).

 

Daarna was ik toch best moe en ben ik lekker weer op bed gaan liggen. Als extra avondeten heeft papa nog een broodje kroket voor mij gehaald. Het eten is het ziekenhuis vind ik niet heel lekker. Daarna ben ik gaan slapen.