· 

Misschien naar huis

Ik ben nu al 12 dagen in het ziekenhuis en ik wil nu toch wel graag naar huis. De dokter komt al vroeg langs om te vertellen dat mijn leukocyten eindelijk onder de 10 gezakt zijn! Ook komt de apotheek langs om de medicijnen te brengen, die ik thuis in moet innemen. Dit is een hele zak vol.

 

Tante Kim komt vandaag weer langs! Omdat ze in het UMC werkt komt ze voor, tijdens of na haar dienst vaak langs. En nu is er zelfs tijd voor een spelletje Skip Bo, kwartet en Koehandel. Helaas voor tante Kim weet ze geen één spelletje te winnen. Rond de middag komen ook opa Roel en oma Ineke langs. Ook vandaag mag ik zonder infuus naar het restaurant om wat te gaan eten. Na het eten zit meester Daan al te wachten voor een uurtje les.

 

Ik hoop nu echt dat ik morgen naar huis mag!!

 

XXX Jade