· 

Eindelijk naar huis

Hoi,

 

Ik mag eindelijk naar huis!

 

Vanochtend kwam de arts vertellen dat mijn bloedwaarden goed genoeg zijn om naar huis te gaan. Samen met papa heb ik de kaartjes en cadeautjes allemaal van de muren gehaald en alle andere spullen bij elkaar gezocht. Mama was om 10:30 in Utrecht en toen heb ik nog even gedoucht en mijn haren gewassen. 

 

Omdat ik morgen weer terug moet voor behandeling, zijn we samen met de verpleegkundige naar afdeling Pauw gegaan om daar alvast rond te kijken. Daarna nog mijn laatste broodje kroket gegeten en lekker naar huis gereden. Om 14:30 waren we eindelijk thuis. Opa Roel had van alles opgehangen om me welkom te heten, Ook kwamen mijn vriendinnen Isa en Emilie langs. Die had ik echt gemist. Aan het eind van de middag kwamen de meiden uit de buurt nog langs met een enorme kaart. 

 

's Avonds kwam zelfs mijn juf Natasja langs, die had ik ook erg gemist!!! De juf had lekker soesjes meegenomen en ook nog cadeautjes. We hebben lekker bijgekletst. Als ik me morgen lekker voel, ga ik misschien nog even op school kijken.

 

Jade