· 

De eerste dag echt thuis

Vandaag heb ik lekker geslapen maar begint mijn dag niet zo lekker. Ik heb geen trek, ik heb buikpijn, ik heb last van de prikken in mijn heup en ik heb hoofdpijn. Met moeite heb ik een korstje brood gegeten. Ook krijg ik om acht uur mijn eerste medicijnen (Paracetamol, Prednison, Forlax, Nexium en Ciproflaxacine). De rest van de ochtend lig ik vooral op de bank en kijk ik een beetje televisie. 

 

Om twaalf uur heb ik nog steeds zoveel pijn in mijn rug dat ik iets extra's tegen de pijn krijg van mama (Tramal). Tussen de middag heb ik weer een paar tosti's gegeten en zijn opa Roel en oma Ineke even langsgekomen. Mijn papa en mama zijn ondertussen het innemen van mijn medicijnen aan het organiseren met een lijstje en een bak (van de Gamma). Het is een hele klus om al de medicijnen op de juiste tijd te geven. Om twee uur krijg ik de tweede lading (Calciumcarbonaat, Prednison, Paracetamol). Ondertussen komen oma Ella en opa Jaap langs gefietst en die zijn ook blij om meer weer thuis te zien. Ik ben nog steeds moe maar de pijn is gelukkig veel minder. 

 

Om half vier gaat de bel en staat mijn klasgenootje Samil voor de deur! Hij heeft een mooi kunstwerk gemaakt van een oude bedbodem en mooie foto's van dieren. Echt heel leuk om te krijgen. Inmiddels voel ik me wat beter en krijg ik ook meer energie. Ik wilde heel graag "Harry Potter en de Halfbloed Prins" kijken omdat ik graag met het volgende boek wil beginnen. We hebben lekker gegeten voor de televisie. Ook moest ik mijn medicijnen om zes uur nog innemen (Contrimoxazol, Fluconazol, Paracetamol). Na de film ben ik lekker op tijd naar mijn bed gegaan. Maar voordat ik kan gaan slapen moet ik ook nu nog mijn medicijnen innemen (Prednison, Ciproflaxacine, Paracetmol, Forlax).