· 

Ziek en weinig zin

Vandaag had ik geen leuke dag. Ik had veel pijn in mijn rug en in mijn buik. Daarom heb ik veel op de bank gelegen. Ik werd nog opgevrolijkt  door Aniek en Thijs. 's Middags kwam gelukkig Valeska (juf van de BSO) nog op bezoek. Die had ik ook wel een beetje gemist. Valeska had mij vorige week nog een verrassing gestuurd via WhatsApp. De meiden van K3 hebben mij beterschap gewenst! Een bijzonder moment!

 

Samen met Dylan, papa, mama en Valeska heb ik nog een kort rondje gelopen. Ik wilde eigenlijk nog even bij de aankomst van Sinterklaas gaan kijken en een paar pepernoten van de Pieten krijgen. Maar ik ben niet veel verder gekomen dan de Stenen Brug. Dylan is samen met papa nog wel de stad in geweest en heeft voor mij pepernoten gehaald.

 

's Avonds ging het weer wat beter. Ik heb lekker pizza gegeten en hebben we nog de film 'Oorlogsgeheimen' gekeken.