· 

Weer naar school!

Ik heb lekker geslapen en ik ben goed opgestaan. Mijn papa is vandaag voor het eerst weer naar zijn werk gegaan. Dus nadat mijn mama Dylan naar school heeft gebracht, hebben we met zijn tweeetjes lekker gebadderd en mijn haar gewassen en gekamd. Afgelopen dagen heb ik veel op de bank gelegen en dan wordt mijn haar altijd een grote suikerspin. Daarna heb ik nog lekker met mijn nieuwe stal van Playmobil gespeeld. Ondertussen heeft mijn mama samen met opa Roel een aantal dingen voor haar werk geregeld. 

 

Ik voelde me zo goed dat ik vandaag graag naar school wilde. 's Middags ben ik dan ook naar school gegaan. Op dinsdagmiddag is het altijd Plusklas en dat vind ik altijd leuke lessen om te doen. Na school was ik toch wel moe. Ik heb nog een beetje op de bank gelegen. 

 

X jade