· 

Wilgen knotten en keer flensjes

Ik voelde me vandaag weer behoorlijk goed. Mijn klas ging vandaag wilgen snoeien ergens in de polder bij Wilhelminadorp. Met mama ben ik ook een pposje gaan kijken. Ik heb nog op de ladder gestaan en wilgen gesnoeid. Eigenlijk wilde ik niet naar huis maar na een uurtje zijn we weer terug naar huisgegaan. 

 

Thuis aangekomen, heb ik samen met Dorine Bier (MiniHB) gewerkt aan een aantal opdrachten. Dorine heeft me afgelopen jaar extra begeleiding en uitdaging gegeven op school. Ik vind het altijd fijn en gezellig om met haar te werken. 

 

's Middags heeft mijn moeder ' keer flensjes'  (wentelteefjes) gemaakt. Daar heb ik lekker van gegeten! Ik heb eerst een poosje op de bank gelegen maar aan het eind van de middag kwam mijn vriendinnetje Isa langs om te spelen.

 

Mijn mama was ondertussen met Dylan naar de hockey en tennis. Isa en ik zijn samen met opa nog de stad in geweest om een cadeautje te kopen. Om half zes kwam mijn papa weer thuis van zijn werk. Vandaag was hij voor het eerst naar zijn collega's in Rotterdam gegaan. 

 

Morgen weer terug naar het ziekenhuis. X Jade