· 

Weinig puf en gourmetten

Vrijdagochtend kwamen meester Paul (directeur) en juf Natasja langs. Ik had goed geslapen en voelde me goed maar ik lag toch op de bank. De juf had weer cadeautjes meegenomen in een mooi tasje! Het was meel om pepernoten mee te bakken en een 'bolus voor bie de koffie'. Meester Paul was blij om me weer te zien en wilde allemaal dingen weten over mij en ziekenhuis. Na een uurtje gingen ze weer weg. Ik dacht toen nog dat ik 's middags naar school zou gaan.

 

Dylan heeft na school een vriendinnetje meegenomen om te spelen. Tijdens het middageten kwam oma Ineke ook nog langs. Na het eten was ik toch wel weer moe en kreeg ik ook weer pijn in mijn rug. Ik ben dan ook niet naar school gegaan. Na een poosje op de bank te hebben geslapen, heb ik een spelletje gedaan met Dylan en zijn vriendinnetje. 

 

's Avonds had tante Miranda ons uitgenodigd om te komen eten. Opa Jaap en oma Ella waren er ook. De kinderen mochten gourmetten en de volwassen hadden een lekker driegangenmenu met vis! Ik heb lekker gegeten maar na het eten ben ik toch op de bank gaan liggen. Toen we weggingen, heeft mijn papa mij naar de auto gedragen. Het was een gezellige avond met hier een daar een traan.