· 

Op bezoek bij Sinterklaas

Dylan is vanochtend samen met mama naar de hockey gegaan. Na de hockey hebben ze kippeling voor mij meegenomen en loempia's voor Dylan en papa. Ik heb de laatste tijd veel zin in snacks en andere lekkere ongezonde dingen. Dit komt vooral door de Prednison die ik elke dag moet slikken. Na het eten gaan we op weg naar Vlissingen. Het werk van mijn papa heeft georganiseerd dat we Sinterklaas kunnen vieren in Speelpaleis Bambini. Je mag de hele dag in de speeltuin en je mag dan een uurtje op bezoek bij de Sint en zijn Pieten.

 

Ik heb niet heel veel energie en ik ben dan ook niet in de speeltuin geweest. Om half één mogen we naar Sinterklaas toe. Samen met de Sint en Pieten zingen we een aantal liedjes en spelen we een spelletje Bingo. Ik ben de eerste die het bovenste rijtje vol heeft en krijg nog een extra cadeautje! Aan het eind krijgt iedereen nog een mooi cadeau. Ik lig toch weer bij mama op schoot en Dylan gaat mijn cadeau bij de Sint ophalen. Dylan krijgt een Nerf-pistool en ik een stal met paard van Playmobil. Voordat de Sint weer vertrekt, komt hij nog even bij ons zitten. Naast de cadeaus heeft hij ook nog hele lieve woorden voor me!

 

Mijn papa blijft met Dylan nog in de speeltuin maar mama en ik gaan met een collega van papa terug naar Goes. Het is toch weer een vermoeiende dag en ik ga weer een poosje op de bank slapen. 's Avonds eten we pizza op de bank. Dylan en ik eten allebei één hele pizza op! Na het eten mogen we onze schoen zetten. Ben benieuwd wat er morgen in mijn schoen zit!

 

X Jade