· 

Voorpremiere 'Coco' en een boodschap van de Sint

Ik heb vannacht niet veel geslapen. Ik had pijn in mijn rug, nek en buik. Ook heb ik 's ochtends niet veel gedaan. Maar toch zijn we 's midddags met zijn vieren naar de bioscoop in Vlissingen geweest. Opa Roel had voor ons kaartjes gereserveerd voor de voorpremiere van 'Coco'. Mijn mama had speciaal voorverpakte popcorn meegenomen omdat ik eigenlijk niks mag hebben wat te lang heeft gestaan of waar iedereen met zijn handen heeft aangezeten. Dylan kreeg wel warme popcorn :-(

 

Tijdens de film had ik best veel pijn aan mijn rug maar ik heb het toch tot het einde vol kunnen houden. Het was een leuke en bijzondere film. Daarna zijn we snel weer naar huis gereden. Tijdens de terugrit kreeg mama nog een whatsappje van de Sint en zijn pieten. Erg leuk dat de Sint speciaal aan mij gedacht heeft!