· 

Geen puf, mutsjes en een rolstoel

Ik heb niet lekker geslapen en ik werd nog wakker door een nachtmerrie. Ik heb ook weer last van mijn rug en ik heb niet veel zin om iets te doen. Mijn papa is weer naar zijn werk en Dylan is naar school. Samen met mama ga ik mijn haren wassen. Ik durf niet goed meer te douchen omdat ik niet heel lang op mijn benen kan staan en ik af en toe draaierig ben.

 

Ik heb niet veel puf maar ik ga toch met mijn mama de stad in om mutsjes te passen. Ik kan niet lopen naar de stad omdat het te ver is. Ik ga bij mama achterop de fiets naar de H&M. In de winkel heb ik vooral op de grond gezeten en laat mama de verschillende mutsjes uitzoeken. Het is allemaal erg vermoeiend. Ik heb toch twee mutsjes gekozen.

 

Ik wilde graag naar school maar 's middags heb ik alleen maar op de bank geslapen. Mijn mama heeft ondertussen geregeld dat ik een rolstoel krijg zodat ik toch naar buiten kan gaan als ik te weinig energie heb. Mijn papa heeft de rolstoel opgehaald in Vlissingen omdat ze in Goes er geen hadden staan.

 

Ik hoop dat ik morgen me toch weer wat beter voel!

 

X Jade