· 

School!

Vandaag ben ik om kwart voor acht goed opgestaan en ik wilde naar school! Mijn mama was beneden al boterhammen aan het smeren en Dylan aan het klaar maken voor school. Ze stond wel even te kijken toen ik beneden kwam. Nu moesten we opeens een beetje haast gaan maken.

 

Maar om half negen was ik in de klas! Ik was wel moe omdat mijn lokaal op eerste verdieping is. Van de twee trappen word ik een beetje duizelig en krijg ik weer pijn in mijn buik. Ik voel me snel weer wat beter en kan gewoon meedoen met de lessen. Ik ben blij dat ik weer met mijn klasgenootjes en mijn juf kan zijn!

 

Mijn mama blijft nog even wachten in de lerarenkamer om te kijken of het wel goed blijft gaan. Een kwartiertje later gaat ze naar huis. Om tien uur belt de juf mijn mama... om te vragen waar mijn fruit is :-) Dit stond niet in de koelkast maar zat nog in mijn tas. Mijn klasgenootjes hebben ook nog een krant voor mij gemaakt!

 

Ik blijf de hele ochtend op school en ben dan wel een beetje moe. Ik ga samen met Dylan en een vriendje naar huis. Mama heeft ondertussen ook gevraagd of Dorine nog langs kan komen. Ze denkt dat ik misschien te moe ben maar nee hoor, ik wil ook nog met Dorine aan mijn opdrachten werken. Om half twee staat Dorine voor de deur en doen we eerst een spelletje en daarna werken we aan de opdrachten over Azië. Om vier uur gaat Dorine weer weg en ga ik bijkomen op de bank.

 

Aan het eind van de middag komen opa Roel en oma Ineke langs. Ze zijn een paar dagen weggeweest en wilden mij en Dylan graag weer even zien. Ze blijven ook stampot eten! Na het eten gaan we nog verder met de legpuzzel die we begonnen zijn... en voordat ik naar bed ga, is de puzzel af! 

 

Vandaag was een heel goede dag! Ik ga morgen in het ziekenhuis een extra kraal vragen.

 

X Jade