· 

Familiefoto's en Sinterklaas

De dag begint goed en ik wil graag worstenbroodjes bakken voor de lunch. Om twaalf uur moest ik vandaag op school zijn. Papa en mama hadden onze schoolfotograaf Christian Koeman gevraagd of hij foto's wilde maken van mijn hele familie. Van meester Paul mochten we de gymschaal van de kleuters gebruiken. Maar dat is eigenlijk de klas van de kleuters van juf Jolanda... Christian heeft samen met juf Natajsa stiekem het lokaal verbouwd tot fotostudio met alles er op en eraan.

 

De eerste sessie ga ik samen met papa, mama en Dylan op de foto. Ik voel me goed en we doen allemaal verschillende poses. Tussendoor zijn er nog broodjes met knakworst! De tweede sessie gaan ik met mijn neefjes en nichtjes op de foto. Daarna volgen er nog foto's met opa's, oma's, ooms en tantes. Tot slot maken we nog foto's met de hele familie De Lange en de hele familie Bloembergen. Aan het eind van de shoot is het tijd voor mijn zelfgemaakte worstenbroodjes. Lekker!

 

Het was een mooi moment om met mijn familie op de foto te gaan. Ik wil Christian en juf Natasja bedanken voor hun hulp!

 

Na de fotoshoot gaan we nog Sinterklaas vieren met familie Bloembergen. Ik was toch wel moe van de fotoshoot en lig op de bank als plotseling op de achterdeu0r wordt gebonsd. De hele bijkeuken lag vol met cadeaus. Ik en Dylan krijgen veel cadeaus! Ik krijg Qwirkle, Party & Co Family, AgriCola, Playmobil, een Encyclopedie van de Ruimte, Raamstiften en een dagboek. Dylan krijgt een robot om in elkaar te zetten, een boek over de natuur en nog van alles. Eén cadeau voor Dylan iss van de boot gewaaid en in Australie terechtgekomen. Maar de Sint heeft een brief geschreven dat de skeelers onderweg zijn naar Goes en dat ze hopenlijk dinsdag gebracht zouden worden. Het grootste cadeau was een Telescoop. Na een vemoeiende maar leuke dag ga ik om half negen naar mijn bed maar niet voordat ik eerst mijn medicijnen heb ingenomen. Morgen wordt weer een leuke dag met Sinterklaas op school. Hopen dat ik weer zo'n goed dag heb als vandaag.

 

X Jade

 

Meer weten over de (school)fotografie van Christian? Klik hier