· 

Nog een goede dag en Sinterklaas op school

Gisteren had ik een drukke dag met het maken van foto's met de familie en Sinterklaas vieren bij ons thuis. Ik heb niet heel goed geslapen. Toch voel ik me goed genoeg om naar school te gaan. Vandaag vieren we in mijn klas alvast Sinterklaas met surprises op school. Een dagje eerder omdat ik morgen naar het ziekenhuis moet. 

 

Samen met papa, mama en mijn broertje gaan we naar school. Mama gaat met Dylan naar zijn klas en papa loopt met mij mee naar de klas. De trap oplopen gaat nu eigenlijk best goed. Ik vind het toch wel spannend om met mijn surprise de klas in te gaan.  Mijn papa legt mijn surprise midden in de kring bij de andere surprises en ik ben in de kring naast Isa en Lara gaan zitten. Er zijn veel mooie surprises! Er zijn drie draaitafels, een Playstation, een hockeystick, een mega cupcake, een boot, een ijsbeer, een legopop, een Channeltas, vuurwerk en nog veel meer. Ik krijg een hemelbed van de Sint met een mooi gedicht. In de surprise zit een Magic Puzzle in een gouden kleur  waarmee je allemaal vormen kunt maken. Er zijn zelfs nog twee extra kado's van de Sint. Mijn klasgenootjes hebben dit speciaal voor mij en Dylan geregeld! Het is een leuke ochtend op school.

 

's Middags ben ik niet naar school gegaan maar eigenlijk was ik best wel fit. Maandag hebben we ook gym en daar had ik geen zin in. Ik heb nog wel aan mijn opdracht van Dorine gewerkt. Daarna heb ik  nog een spelletje Qwirkle gedaan met mijn mama en met mijn nieuwe Playmobil gespeeld. Ik heb eigenlijk niet veel op de bank gelegen vandaag. Mijn papa heeft 's avonds nog de telescoop in elkaar gezet. Voordat ik ga badderen ,kan ik de maan nog prachtig zien. Tijdens het badderen heeft Dylan nog overgegeven. Hopen dat hij morgen niet ziek is. Morgen vieren ze Sinterklaas bij hem in de klas. Zou jammer zijn als hij dat moet missen.

 

Morgen weer naar het ziekenhuis. Het is dag 33 van de behandeling, dit is een belangrijke dag omdat ze weer een beenmergpuntie en ruggenprik gaan doen. De resultaten van de onderzoeken zijn samen met de resultaten van dag 79 erg belangrijk. Deze twee dagen bepalen wat de rest van de behandeling gaat worden en hoelang de behandeling gaat duren. Als de resultaten niet goed zijn, kan dit betekenen dat de behandeling een jaar langer gaat duren en dat ik zwaardere chemo krijg. Spannend dus.

 

X Jade