· 

Naar school!

Ik ben 's ochtends de hele tijd naar school gegaan! Ik was blij om weer in de klas te kunnen zijn. Ik had een beetje aan mijn haren zitten plukken en dat was toch wel een klein bosje geworden. Het leek net of er een cavia op mijn bureau zat...

 

Dylan is na school samen met een vriendje met ons mee naar huis gegaan, Opa Roel en oma Ineke waren er ook. Opa Roel is vandaag mee naar het ziekenhuis gegaan omdat hij dat ook wel eens wilde zien en omdat papa aan het werk was in Rotterdam. Het gaat allemaal best soepel en binnen een half uur sta ik weer buiten. 

 

's Middags heb ik samen met Isa en juf Valeska van de BSO nog een film gekeken!

 

X Jade

 

 

 

Ik heb mijn kralenketting nog bekeken en ik heb tot nu toe de volgende kralen:

 •  20 x pleister verwijderen
 • 13 x chemotherapie
 • 8 x aanprikken lijn
 • 5 x prik
 • 5 x bloedtransfusie
 • 4 x Letterkraal
 • 3 x beenmergpunctie
 • 3 x anesthesie
 • 3 x scan
 • 3 x deelname onderzoek
 • 3 x lumbaalpunctie
 • 2 x vreselijke rotdag
 • 1 x VOKK-kraal
 • 1 x chemo-kasper
 • 1 x ambulance
 • 1 x spoedopname
 • 1 x operatie
 • 1 x start behandeling
 • 1 x eigen kraal
 • 1 x orale chemo
 • 1 x meerdere keren prikken
 • 1 x opname
 • 1 x supergoede dag