· 

Naar school en de kerstboom versieren

Papa is vanochtend met Dylan naar schoolzwemmen gegaan. Dylan is bezig voor 'Survival 1'. Aan het begin van de les zegt de juf dat ze gaat kijken wie er binnenkort mag afzwemmen. De eerste oefening is een koprol voorover en gelijk daarna een koprol achterover. Daarna moet hij zijn spijkerbroek uittrekken in het water, lucht in zijn spijkerbroek slaan, drijven met zijn spijkerbroek, een minuut watertrappelen, zwemmen met een blinddoek en nog veel meer oefeningen. Aan het eind van de les vertelt de juf dat Dylan mag afzwemmen! Dat is goed nieuws. 

 

Ik ben 's ochtends ook naar school geweest maar 's middags ben ik thuis gebleven. Ik was toch wel moe geworden op school en mijn buik deed pijn. Aan het eind van de middag heb ik samen met mama de kerstboom versierd.