· 

Bezoek uit Veldhoven en Ferdinand

In boekhandel Lectori kwam vandaag Joep van Damme zijn boek 'Haken met Joep' promoten. Oma Ella wil graag een mutsje voor mij haken en ze had gevraagd of ik mee wilde gaan kijken. Met de tips van Joep kan ze aan de slag. Ze gaat een paars mutsje voor mij haken!

 

's Middags hadden papa en mama afgesproken met Paul, Barbara, Rick en Sarah uit Veldhoven dat ze op bezoek zouden komen. Barbara had een aantal mutsjes bij van een meisje bij Rick in de klas, die ook leukemie heeft. Ik mocht er twee uitkiezen. Deze mutsjes zijn zelf gemaakt van (oude) t-shirts en hebben allemaal leuke printjes. Ze zijn lekker dun en kunnen ook onder ander mutsjes gedragen worden.

 

Met zijn allen gaan we de stad nog in. Ik zit soms in de rolstoel maar ik wil liever lopen! Het is zo slecht weer dat we niet heel ver komen en maar snel weer terug gaan. Dan maar naar de bioscoop! We gaan naar de film Ferdinand. Een leuke film over een stier die eigenlijk moet stierenvechten maar liever aan de bloemetjes ruikt en met zijn baasje knuffelt. Dit keer mag ik ook popcorn en zelfs Slush Puppy!

 

Als klap op de vuurpijl bestellen we met zijn allen nog pizza! Om acht uur wordt de pizza bezorgd. Ik doe mijn best om een hele pizza op te eten maar dit gaat niet lukken. 

 

Jammer genoeg moet ik vlak daarna overgeven. De rest van de avond voel ik me niet heel lekker. Omdat we laat hebben gegeten, kan ik pas ook laat mijn medicijnen innemen. Eén vies drankje mag ik pas twee uur nadat ik gegeten heb, innemen. Met veel moeite houd ik het drankje eerst 20 seconden in mijn mond voordat ik het door slik. Maar ook nu moet ik weer overgegeven en spuug ik het drankje gelijk weer uit. Mama belt met het ziekenhuis in Utrecht en dit drankje moet ik morgenvroeg maar innemen. Mijn chemo (ook een drankje) moet ik nog wel proberen in te nemen. Gelukkig kan ik deze wel binnenhouden. 

 

Het was vandaag een leuke dag maar een slecht eind. Ik hoop dat ik me morgen beter voel. 

 

X Jade