· 

Familie Pak op bezoek

Papa en ik hebben een rustige ochtend. Omdat het mooi weer is, zitten we lekker in het zonnetje in de tuin terwijl de konijnen lekker door de tuin rennen.

 

Mama is samen met Dylan naar het Tropische Bos in het Omnium geweest. Mama heeft gevraagd of Bert, Vera, Jantien, Minke en Aukje ook meegaan. In het bos kon je deze week niet alleen tropisch fruit en specerijen zien, maar ook olifanten. Het zijn bijzondere olifanten, want de kartonnen objecten zijn beschilderd door zo'n 1500 scholieren die mee hebben gedaan aan het Goes-Azië scholenproject. De hele week staan ze tentoongesteld in het bos. Je kan een speurtocht doen door het bos om alle olifanten te zoeken. 

 

Daarna zijn Bert, Vera en de kids nog bij mij op bezoek geweest. We hebben de restjes van de pizza opgegeten.  Ondertussen komen ook de meiden uit de straat nog langs. Ze hadden cadeautjes gekocht voor mij en Dylan. Voor papa en mama hadden ze oliebollen gekocht.

 

De rest van de dag heb ik rustig aan gedaan. Hopen dat ik morgen weer naar school kan!

 

X Jade