· 

Mutsjesdag op school

Vandaag hebben we kerststukjes gemaakt op school! En daar had ik veel zin in. Toen ik de klas in kwam, had iedreen een mutsje op. Afgelopen maandag had ik voor het eerst een mutsje op in de klas omdat mijn haar steeds dunner wordt en sneller uitvalt.  De klas wilde solidair met mij zijn en daarom had iedereen een muts opgedaan. 

 

Ik heb eerst Aardrijkskunde en rekenen gedaan. Daarna mochten we eindelijk kerststukjes gaan maken. Ik ben erg trots op het resultaat!

 

's Middags ben ik met mama, Dylan en Isa naar het ziekenhuis gegaan voor mijn chemo. Het ging allemaal erg snel. Ik vond het fijn dat Dylan en Isa ook een keer mee konden.

 

Morgen moet ik weer naar het ziekenhuis in Utrecht. Ik krijg om één uur weer een ruggenprik. Daarna moet ik weer twee uur plat blijven liggen. Omdat morgen op school het kerstdiner is van half zes tot half zeven, hoop ik dat we op tijd naar huis kunnen!!

 

Vanavond hebben mama, Dylan en ik nog worstjes in bladerdeeg klaargemaakt. Oma Ella gaat ze morgen bakken en naar school brengen. Als alles meezit kan ik ook nog mee-eten.

 

X Jade