· 

Kerstavond

Vandaag heb ik rustig aangedaan. Dylan is deze vakantie druk bezig met een 'leesbingo' van school. Hij moet elke dag lezen op een speciale plek of met een speciale opdracht. Zo moet hij lezen met een muts op zijn hoofd, op de trap, met een zaklamp, met één oog dicht, en ga zo maar door. Dylan vindt het erg leuk om te doen en is dan ook erg fanatiek.

 

Op 's middags zijn we naar opa Roel en oma Ineke geweest en hebben we film uit de oude doos gekeken. Het was 'Batteries not included', een film uit 1987 over kleine buitenaardse ruimtescheepjes. Deze ruimtescheepjes komen bewoners helpen van een flat, die gesloopt moet worden. Echt een leuke film! Daarna hebben we nog lekker gefonduud.

 

 

's Avonds hebben we van Christian Koeman een link gekregen naar de foto's van onze fotoreportage op 3 december gekregen. Ze zijn echt leuk geworden en iedereen staat er goed op.