· 

Kerstdiner

Vandaag hoef ik gelukkig niet naar het ziekenhuis. 's Ochtends heb ik samen met Dylan spelletjes op de zolder gespeeld met de Playmobil. Ook heb ik nog een poosje op bed gelegen omdat ik me misselijk voelde.

 

Om drie uur zijn we naar opa Jaap en oma Ella gereden in Kapelle. Tante Miranda, oom Jeroen, Jelte en Siebe zijn er ook al. Aan het eind van de middag beginnen we met het kerstdiner. Oma Ella heeft speciaal voor de kinderen een lekker groentesoepje als voorgerecht gemaakt. Als hoofdgerecht krijgen we saté met frietjes die door opa Jaap zijn gebakken. Wij gaan boven de 'Grote Vriendelijke Reus' kijken terwijl de volwassen verder gaan met het kerstdiner.

 

Halverwege de film krijgen we nog een toetje gemaakt door oom Jeroen. Het is Frambozenijstaart met pistachenoten. Daarna gaan we snel verder met de rest van de film. Het stukje in de film waarin de Koningin van Engeland Frobscottle drinkt, vinden we het leukst!

 

Als we thuis zijn, moet ik eigenlijk mijn medicijnen nog innemen maar ik wil het vieze drankje echt niet innemen. Met papa en mama spreek ik af, dat ik het morgenochtend inneem. 

 

Het was een gezellig kerstdiner en ik heb leuk met Dylan en mijn neefjes kunnen spelen.

 

X Jade