· 

Wandelen in het bos!

Ik ben eerst naar het ziekenhuis in Goes geweest. Ik moet weer aangeprikt worden om mijn chemo te krijgen. Ik maak me toch wel weer een beetje zenuwachtig en druk. Het is een andere type lijntje en er is een beetje discussie over welke maat ze moeten gebruiken. Toch gaat het aanprikken goed en ik voel er eigenlijk niks van. De dokter spuit de chemo in. Er moet nog een klemmetje van het lijntje gehaald worden dus zegt de zuster tegen de dokter: "Haal het er maar af". De dokter reageert meteen en haalt het hele lijntje eraf (incl. naald). Maar dat is niet de bedoeling omdat ik de komende drie dagen weer chemo moet krijgen. 

 

De dokter stelt voor om morgen weer aan te prikken maar ik wil liever meteen weer aangeprikt worden. Ook de tweede keer gaat het goed en doet het geen pijn. Na iets meer dan een uur staan we weer buiten.

 

Omdat ik de laatste dagen mijn vieze drankje niet goed binnen kan houden, overleggen papa en mama met de verpleegkundig specialist. We gaan nu proberen om het 's ochtends in te nemen en een vaste tijd af te spreken waarop ik het drankje ingenomen moet hebben.

 

Ik heb vandaag genoeg energie en ik wil eigenlijk wel een rondje gaan wandelen. Samen met tante Miranda, oom Jeroen, Jelte en Siebe gaan we wandelen bij De Manteling in Oostkapelle. Toen we weggingen was het nog zonnig maar inmiddels is het begon met regenen. Weer of geen weer we wandelen gewoon verder.Papa heeft de rolstoel ook meegenomen maar ik wil er echt niet in zitten.  We komen nog bij strandpaviljoen Berkenbosch maar daar is het druk en niet echt gezellig. We besluiten om maar terug te lopen naar Kasteel Westhove en daar wat te gaan drinken. Ik loop het hele stuk weer terug maar als beloning krijg ik Fristi met een lekker stuk appeltaart! In totaal heb ik toch wel 3-4 kilometer gewandeld. 

 

's Avonds gaan we pannenkoeken eten maar we moeten eerst nog ergens een pak melk halen... gelukkig hebben ze bij het Shell-station ook melk. De pannenkoeken zijn erg lekker geworden!

 

X Jade