· 

Slechte dag

De dag begint niet goed. Ik heb echt geen zin in het vieze drankje. Als ik het dan eindelijk heb ingenomen, spuug ik het ook meteen weer uit. Met mama spreek ik af dat we 's middags een nieuwe poging gaan doen. Ondertussen is Dylan samen met Hans, Kim, Luuk en Veere naar de Skidôme Terneuzen gegaan om sleetje te rijden. Ik voel me de rest van de ochtend en middag niet lekker. Met papa en mama krijg ik ruzie over het drankje. We zijn om één uur begonnen maar om half vier heb ik het vieze drankje pas met veel moeite ingenomen maar ook gelijk uitgespuugd. De frustraties bij mij, papa en mama lopen hoog op. Als iedereen weer wat rustiger is, spreken we af dat ik het drankje vandaag mag overslaan. Morgen gaan we in het ziekenhuis wel kijken hoe we dit kunnen oplossen maar dit ga ik niet lang meer volhouden.

 

Oom Hans en tante Kim hebben Dylan trouwens mee naar Wijk bij Duurstede om te logeren. Morgen moet ik naar Utrecht en dan nemen we Dylan weer mee naar huis. Samen met mama kijk ik nog naar 'Freek naar de haaien'. Dit is de aflevering waarin hij gebeten wordt door een rifhaai... 

 

Iedereen gaat na een vermoeiende en frustrerende dag vroeg naar bed. Ik ga morgen een 'Vreselijke rotdag kraal' pakken! 

 

X Jade