· 

Weer koorts, boswandeling

Olga is vandaag bij Jade in het ziekenhuis. Het is nog steeds niet heel veel. De pijn in haar buik blijft en ondanks de sondevoeding heeft ze nog niet veel energie om wat te doen. Ze ligt de hele dag op bed en kijkt wat televisie en speelt af en toe op de iPad. 's Avonds wil ze graag 'Wie is de mol' kijken. 

 

Ik heb zelf goed uit kunnen slapen. Samen met Dylan, oma Ella, Miranda, Jelte en Siebe gaan we wandelen in het bos bij Burgh Haamstede. Het is heerlijk om buiten te zijn. We lopen door het bos, door de duinen naar het strand. Zeeland is toch echt mooi om te wonen! Dylan en ik blijven 's avonds bij oma Ella en opa Jaap eten. Daarna gaan we met zijn tweeën lekker naar huis. 

 

Jade is al vroeg gaan slapen. Wie is de mol gaan ze morgen kijken. Om half tien 's avonds belt Olga. De koorts is weer opgelopen tot 38,9. De verpleegkundige hebben de paracetamol later gegeven dan normaal en dan blijkt dat de infectie toch nog niet weg is. Zodra ze de paracetamol weer heeft gehad, zakt de koorts weer. Morgen maar afwachten om te kijken hoe het verder moet.

 

- Marcel