· 

Ietsje beter

Olga is gisteren (zaterdag) heel de dag samen met Jade geweest die echt niet fit was. In het weekend is er niet heel veel te doen in het ziekenhuis en het zijn dan ook lange dagen. Gelukkig komen vandaag opa Roel en oma Ineke op bezoek. Olga kan daarom samen met opa even een wandelingetje maken en ook eens de rest van het UMC zien. We komen meestal niet veel verder dan afdeling Pauw, de ontvangsthal en het restaurant. Het gaat wel wat beter met Jade, ze eet wat fruit en drinkt wat maar heel veel is het nog niet. Ook komen Hans en Kim nog even op visite.

 

Ondertussen ben ik met Dylan naar de nieuwjaarsreceptie van de familie Slabbekoorn geweest. Ik had in eerste instantie niet veel zin maar ik ben blij dat ik toch ben gegaan. De hele familie leeft mee en willen graag weten hoe het met ons is. Dylan is ook mee en kan lekker met zijn neven spelen. 's Avonds eten Dylan en ik pizza op de bank terwijl we de film 'Beestenboot' kijken. Even lekker niks...

 

Jade krijgt morgenvroeg weer een lumbaalpunctie. Maar dat is zo vroeg dat ik pas wat later ga. Om half twaalf hebben we een gesprek met de oncoloog. Hopen dat we een paar positieve berichten krijgen.

 

- Marcel