· 

Ietsiepietsie beter

Vandaag begon aardig en ook de nacht is rustig verlopen. Jade heeft niet ontbeten. Daarom zet de verpleegkundige de hoeveelheid sondevoeding en vocht vandaag lager om te kijken of ze meer zelf gaat eten en drinken. Jade heeft samen met meester Daan nog gewerkt aan een aantal sommen die juf Natasja had opgestuurd. Tijdens de les is er nog extra bloed afgenomen voor onderzoek om te proberen om er achter te komen waarom Jade koorts blijft houden. De verpleegkundige geeft opnieuw antibiotica maar dan een andere soort. Dit gaat allemaal terwijl Jade sommen maakt. Nu ze weer antibiotica krijgt, moet ze in ieder geval tot vrijdag in het ziekenhuis blijven. Na de les van Daan gaat ze op internet op zoek naar cadeautjes voor haar verjaardag. 

 

Aan het eind van de ochtend zakt Jade toch weer een beetje in en slaapt een paar uur. 's Middags zit en ligt ze vooral om mijn bed voor het raam. Ze zoekt nog wat meer cadeaus, ze kijkt nog naar Black Beauty en speelt nog wat op de iPad. Het gaat de laatste dagen niet slechter maar ook nog niet heel snel beter. 's avonds heeft ze geen zin in aardappelpuree met Romano-bonen. Na een paar kleine hapjes, eet ik het dan maar op... maar ik zou er ook niet echt zin van krijgen om te eten. 

 

's Nachts is het onrustig met het geven van medicijnen, het wisselen van sondevoeding en het geven van antibiotica. Jade heeft er niet heel veel last van maar ik heb niet veel geslapen.

 

- Marcel