· 

Bezoek en panda's maken

Woensdagochtend is Olga terug naar het Prinses Maxima Centrum gekomen. Met Jade gaat het per dag beter en kan ze overdag steeds meer doen. Alleen wil de koorts nog niet weggaan en blijft ze nog last van haar buik houden. Ze krijgt nog steeds antibiotica en we wachten nog op de resultaten van een aantal onderzoeken. 

 

In de loop van de ochtend komen ook oma Ella en opa Jaap naar het PMC. Ze zijn blij dat ze Jade weer kunnen zien. Ondertussen is Jade aan het knutselen met de pedagoge. Ze maken een pandabeer van fimo klei. Om twaalf uur pak ik mijn spullen en ga ik naar mijn werk in Rotterdam om daarna Dylan weer op te halen bij zijn vriendje.

 

Als opa en oma zijn vertrokken komen Isa en haar moeder ook nog langs. Jade en Isa kijken lekker een filmpje. Toch fijn om weer even met je vriendinnetje te kunnen zijn.

 

-Marcel