· 

Kunstelen en skaten

Donderdag gaat het toch weer een stukje beter. Ook al is ze 's nachts vier keer wakker geweest, heeft ze toch goed geslapen. Om zes uur 's ochtends kreeg ze antibiotica waardoor ze zich niet lekker voelt. In ochtends gaat ze weer aan de slag met Elliane om een nieuw kunstwerk te maken. Dit keer heeft ze een schilderij gegutst om er daarna een afdruk van te maken op papier. Weer iets heel anders maar het is een echt kunstwerkje geworden. 

 

Ze gaat nog aan de slag met Daan en gaat ze ook nog knutselen met de pedagoge. Samen met Olga gaat ze ook nog de gang op en gaan ze zelfs even naar beneden. De dokters zijn ondertussen nog druk met onderzoek naar de koorts maar helaas nog steeds geen resultaat. Jade eet nog steeds niet veel en de komende dagen gaan ze de sondevoeding opvoeren zodat ze weer wat aankomt.  Het gaat er steeds meer naar uitzien dat ze vrijdag nog niet naar huis mag. We hopen nu op zaterdag.

 

-Marcel