· 

Snoepen in Honey Pie

Deze ochtend hebben we wat langer op bed kunnen liggen en hebben we niks bijzonders gepland. In de loop van de ochtend krijgen we een WhatsAppje van Martijn en Ingrid of we zin hebben om voor de verjaardag van Jade iets te gaan drinken in een cafeetje in Goes. Rond een uur of één lopen(!) we met zijn allen de stad in. Eerst proberen we Kattencafé 'Kat en Schotel' maar dit is helemaal vol. Daarna lopen we naar het theehuis 'Honey Pie' aan de Bierkade. Toch best een wandelingetje maar Jade loopt het zonder al te veel moeite.

 

In Honey Pie is het druk maar is er, na even wachten, toch een tafeltje voor ons. Dylan ziet het helemaal zitten en besteld een grote chocolademelk met marshmallows en een groot stuk chocoladetaart. Jade weet het niet zo goed dus deel ik samen met haar een 'proeverij' van allemaal stukjes taart. Ook heeft ze zin in een groot glas Fristi. Toch fijn om even ergens anders te zijn. Na een tijdje lopen we door de stad weer terug naar huis. We maken nog even een stop bij de Intertoys om een cadeautje te ruilen en gaan naar buiten met het spel 'Scotland Yard'. Als we thuis zijn moet het spel meteen gespeeld worden met Martijn als Mister X. Al met al een gezellig middag.

 

De afgelopen dagen heeft Jade toch aardig wat zelf gegeten en gedronken. Ze heeft dan ook niet continue sondevoeding gehad. Hopen dat dit de komende tijd ook zo blijft gaan!

 

- Marcel