· 

Wisseling van de wacht

Nadat ik Dylan op school heb gebracht, ben ik naar Biezelinge gereden om opa Jaap en oma Ella om te gaan halen. Ze rijden vandaag mee naar Utrecht. Ik zelf moet nog langs mijn werk in De Bilt om mijn nieuwe laptop te laten repareren. Rond elf uur zijn we bij Jade op de kamer.

 

De CliniClowns komen net langs als Jade bezig is met het maken van een tapijtje. Stip en Plip willen Jade wel even helpen maar dat gaat toch een beetje de mist in. Uiteindelijk mist Plip een duim en moeten ze snel naar de dokter. Hier en daar kan er een klein lachje af bij Jade. 

 

Opa en oma blijven en poosje bij Jade zodat Olga en ik even samen kunnen wandelen in het bos. Het kantoor van mijn werk is een schitterende buitenplaats in De Bilt op nog geen kilometer afstand van het ziekenhuis. Vanaf daar kan je ook zo het bos in lopen. Ik ga eerst nog even mijn laptop laten repareren op kantoor. Een half uurtje staan Olga en ik weer buiten maar wel met een nieuwe laptop. Daarna lopen we het bos in. Jade had het ook wel leuk gevonden want we komen heel veel mensen met honden tegen. Na een uurtje rijden we weer terug naar het ziekenhuis.

 

Samen met Jade, opa en oma gaan we beneden nog wat eten in het restaurant. Jade heeft een Slush Puppy en ze krijgt en een gratis popcorn bij. We spelen nog een potje tafelvoetbal maar opa en ik verliezen het van de vrouwen. Daarna weer terug naar boven en is het tijd om afscheid te nemen. Olga gaat naar huis en ik blijf bij Jade in het ziekenhuis.

 

Als alles goed is dan krijgt Jade morgen dan eindelijk eerst de lumbaalpunctie en daarna de hoge dosis Methotrexaat.

 

- Marcel