· 

Spelletjes en voetballen

's Ochtends ben ik nog steeds niet helemaal goed uitgerust en maak ik me weer onnodig boos als Jade geen zin heeft om uit bed te komen en zich aan te kleden. Ik ga maar even in de woonkamer zitten en laat Jade maar even televisie kijken. 

 

Gelukkig komt vandaag tante Kim weer op visite. Jade en ik hebben ondertussen wat beter onze draai gevonden. Kim heeft het spel 'Doolhof' meegenomen en we gaan met zijn drieën in de woonkamer zitten om een spelletje te doen. Jade is weer wat beter dan gisteren en we gaan dan ook nog even voetballen op het dak. Als Kim weer naar huis gaat, krijgt Jade nog een cadeautje om kaarten mee te knutselen. Ze gaat er direct mee aan de slag. We kijken we nog naar 'The Voice' en om half negen kijken we nog naar 'Wie is de mol'. De medicijnen heeft ze ondertussen ingenomen met een danootje. Ook de chemo slikt ze vandaag zelf in maar als ze terugkomt van de wc spuugt ze deze toch uit. Haar buik blijft toch nog gevoelig. Gelukkig slaapt ze vrij snel en ik kan de chemo via haar sonde toe dienen. 

 

Ondanks de stroeve start van dit weekend is het vandaag een leuke dag geworden. Morgen komt er weer bezoek uit Zeeland dus is er weer genoeg afleiding! 

 

- Marcel