· 

Lekker thuis

De afgelopen dagen is Jade lekker thuis geweest. Op woensdagmiddag gaat ze nog met Dorine aan het werk met opdrachten voor school. Ze werkt hard en aan het eind gaan ze nog met de Mini door Goes scheuren. Haar vriendinnetjes komen nog langs en ze kunnen lekker bijkletsen. Ondertussen speelt Dylan lekker met zijn vriendje. Het is fijn om thuis te zijn. In de avond komt Marieke heel even langs om een grote knuffel voor de hele familie te brengen. De beer stond al een tijdje op haar bijrijdersstoel. De kinderen noemen de nieuwe aanwinst Paddington.

 

Donderdagochtend begint rustig met een boek lezen op de bank onder het genot van een appeltje. De nieuwe knuffel houdt alles in de gaten. 's Middags gaan de dames samen met oma Ineke naar de stad. Jade wil graag een cadeautje kopen voor haar broertje. Dylan wordt volgende week woensdag op Valentijnsdag 8 jaar! Voor de zekerheid gaat ze achterop de fiets. Als ze weer terug komen uit de stad, gaan de dames nog even lekker in het zonnetje zitten. Ook deze avond komt er kort bezoek langs. De atletiek vereniging AV'56 komt ook een knuffelbeer brengen. Deze beer heeft een t-shirt aan van de vereniging!

 

De dagen thuis zijn erg fijn. Jade voelt zich goed en begint ook meer zelf te eten en te drinken. Morgen moet ze voor drie dagen terug naar het ziekenhuis. Daarna kan ze wat langer thuis zijn!

 

- Marcel