· 

Veel bezoek!

Op zondag is er eigenlijk niet zoveel te doen in het ziekenhuis en dan is het fijn dat er bezoek langs komt. Vandaag staat er veel bezoek gepland!

 

Paul, Barbara, Rick en Sarah komen onderweg naar Zwolle langs bij Jade. De kinderen spelen een spelletje Carcasonne, de dames kletsen een beetje bij en Paul repareert de douche! 

 

's Middags wordt Isa door haar vader en moeder gebracht. Terwijl haar ouders op bezoek gaan bij vrienden, kunnen Isa en Jade lekker samen zijn. Isa heeft van alles meegenomen: een cadeautje voor Jade, knutselspullen en Bingo met een cadeautje voor de winnaar. Isa heeft zelfs Jade haar rapport van school meegenomen. En zoals Jade eigenlijk gewend is, is dat een rapport met een mooi cijfer: 10!

 

Ondanks dat Jade de hele middag misselijk is, doet ze lekker mee. Een goede afleiding. Wat later op de middag komen ook opa en oma langs. Iedereen doet mee met een potje Bingo... opa lijkt te gaan winnen maar kan één nummertje niet krijgen (later blijkt dat precies dat nummertje ergens tussen het bed van Jade is beland). 

 

's Avonds speelt Jade nog een spelletje Luna met twee verpleegkundigen. Het is niet zo druk op de afdeling dus hebben ze daar eens keertje tijd voor. Ondanks de misselijkheid en de koorts is het gezellig dag geweest met veel afleiding.

 

- Marcel