· 

Goede dag kraal?

De nacht was weer erg vervelend. Olga heeft nog een poosje samen in het bed van Jade gelegen. Ze heeft ondanks de morfine pijn in haar rug en is natuurlijk misselijk. Ze wil niet meer en is er helemaal klaar mee. Om kwart over zeven valt ze dan toch in slaap.

 

Ondanks de slechte start van de dag, gaat het 's middags stukken beter. En dat is maar goed ook want ze heeft genoeg te doen. Eerst komt er een verhalenvertelster langs, die een verhaal vertelt over een Indianen meisje, genaamd 'Kleine Zus'. De kern van het verhaal gaat over het hebben van moed. Iets dat Jade ook moet hebben en houden. Daarna gaat Jade aan de slag om mini-croissantjes te rollen en om ze daarna op te eten. Ook nog even oefeningen en een spelletje op de Wii doen met de fysio. Tegen het eind van de middag komt de psychologe bij Jade langs om een spelletje 'Carcassone' te spelen. De psychologe zal de komende tijd wat vaker tijd langskomen om Jade beter te leren kennen. De middag gaat zo goed dat Jade zelfs een 'Goede dag kraal' wil hebben... 's Middags is er nog een pakketje uit Goes aangekomen. In het pakje zitten heel mooie vlaggetjes met de naam van Jade, Onze buurvrouw Marielle en buurmeisje Fienne hebben deze opgestuurd. Dat maakt de kamer toch weer een stuk gezelliger! 

 

Toch gaat het aan het eind van de middag weer minder, komt de misselijkheid terug en loopt de temperatuur op tot net geen 39 graden. De goede periodes blijven afwisselen met slechte periodes waarin ze misselijk is en soms moet spugen. 

 

- Marcel