· 

Gezellige middag

Vandaag komt er weer bezoek! Opa Roel en oma Ineke komen langs maar ook Sterre komt samen met haar moeder naar Utrecht. In de ochtend is het nog niet zo veel maar 's middags als het bezoek er is, gaat het eigenlijk goed. Van Sterre heeft Jade het spel 'Wat ben ik' gekregen dus dat moet zijn allen gespeeld worden. Later gaan de meiden op de Wii spelen en gaan de moeders in de woonkamer een beetje kletsen. Jade houdt het lang vol en op het laatst moet de moeders toch ook nog een partijtje boksen op de Wii. Na het bezoek is Jade toch wel moe. Nog een beetje op de iPad spelen en dan proberen lekker te slapen.

 

In de Piccardtstraat is het erg rustig geweest. Dylan is 's ochtends gaan bowlen met de hockeyvereniging en 's middags heeft hij een kinderfeestje gehad. Ze hebben een speurtocht met allemaal spelletjes gedaan. Het was heerlijk weer om buiten te zijn! Als Dylan terug is gaan we bij opa Jaap en oma Ella eten en als klap op de vuurpijl gaat Dylan logeren bij zijn neven. Ik ga dan morgen weer terug naar het ziekenhuis terwijl Dylan lekker met zijn neven kan spelen.

 

- Marcel