· 

Fietsend naar school!

De dag lijkt een beetje moeizaam te beginnen. Dylan heeft geen zin om naar school te gaan en Jade klaagt ook een beetje dat ze zich niet lekker voelt. Olga brengt Dylan naar school en Jade gaat ondertussen even in bad. Ze knapt wat op, krijgt weer energie en wil naar school! Olga is net terug van school maar kan bijna gelijk weer terug. Het idee is om met de auto te gaan maar Jade wil op de fiets... haar eigen fiets! Het is een beetje onwennig als je vier maanden niet gefietst hebt maar fietsen verleer je niet. 

 

Op school is het spannend om de klas binnen te gaan. Na een paar minuten gaat het al wat beter. Jade wil graag haar kralenketting laten zien. Ze durft niet zo goed er over te vertellen maar Olga helpt haar daarbij. De kinderen in de klas zijn verbaasd dat haar ketting inmiddels al zo lang is geworden. Olga legt uit wat een aantal kralen betekenen en Jade begint ook wat te vertellen. Dan is het tijd voor spelling en ga ik samen met Olga naar huis. Om twaalf uur haalt Olga Jade op zodat 's middags de thuiszorg langs kan komen voor haar prikje en dat ze voor de laatste keer naar het ziekenhuis kan voor de antibiotica. 

 

Gisteren hebben we gehoord dat Jade morgen weer terug moet naar het ziekenhuis voor een paar dagen. Dit weekend wilden we nog wat leuks gaan doen maar dat gaat niet lukken. Als compensatie mogen Isa en Finn vanavond bij ons logeren. Met zijn zessen gaan we in de stad nog een hapje eten en als toetje een 'Swirl' halen bij de Jamin. Op bed nog beetje kletsen en dan lekker slapen. Morgen moet Jade om half negen al in het ziekenhuis zijn. Dat wordt haasten morgenochtend.

 

- Marcel