· 

Bezoek van FC Utrecht

Vandaag is het nog niet veel beter als gisteren. Gelukkig heeft ze vannacht geen heftige pijn in haar borst gehad. De temperatuur blijft een beetje wisselend. Op woensdag komen er altijd twee stagiaires langs om met de kinderen te bewegen. Daar heeft Jade toch wel zin in. Dit keer heeft ze gebowld en gehockeyd. De temperatuur op haar kamer is afgelopen dagen ook niet om uit te houden. Gelukkig wordt dit vandaag opgelost maar daarvoor moet Jade wel een poosje van de kamer af. Met de rolstoel gaat ze naar de woonkamer om een spelletje te doen. Opa Roel en oma Ineke komen op bezoek maar dat is niet echt besteed aan Jade.Na een paar potjes 'Luna' wordt ze meer en meer misselijk en voelt ze zich niet lekker. Om drie uur kan ze terug naar haar kamer. Ze is vermoeid en valt snel in slaap. De temperatuur in de kamer is dan al stukken beter.

 

Terwijl ze slaapt komt Mark van der Maarel van FC Utecht de afdeling opgelopen. Jade is niet echt een voetbalfan en Olga laat haar lekker slapen. Mark maakt nog een filmpje voor haar en gaat op de foto met Olga. De hele week zijn er activiteiten in het ziekenhuis in samenwerking met FC Utrecht. 

 

Jade gaat steeds meer verkrampt op bed liggen, ze durft steeds minder te bewegen en de temperatuur blijft schommelen. Eten doet ze nauwelijks vandaar dat de sondevoeding weer gestart wordt. Nog weinig verbetering vandaag eigenlijk gewoon slechter. Morgen staat er een gesprek met de oncoloog gepland. We zijn benieuwd of er dan al wat meer bekend is.

 

- Marcel