· 

Paasontbijt

Eerste paasdag, normaal gesproken met zijn vieren ontbijten met allemaal lekkere dingen. Dit jaar helaas niet met zijn vieren. Olga en Dylan zitten in Goes aan het ontbijt en Jade en ik zitten in het ziekenhuis 150 kilometer verderop. Toch is er in het ziekenhuis een uitgebreid ontbijt geregeld voor de kinderen en hun ouders. Dit is georganiseerd door verschillende stichtingen en Next Kitchen Catering. Er zijn allemaal lekkere dingen maar Jade voelt zich misselijk en heeft geen zin om te eten. Ik neem nog wel een broodje en een sapje. 

 

De rest van de ochtend doen we rustig aan. Opa Roel is vandaag jarig en we maken een filmpje om hem te feliciteren. Vorige week heeft Jade samen met Eliane al een cadeau gekunsteld voor opa. Een mozaïek van een kikker gelijmd op glas. De kikker is geïnspireerd op '1 april kikker in je bil'. De verpleegkundigen hadden trouwens nog grote plannen om een 1-april-grap uit te halen met 1 specifieke collega . Ze hadden het wilde idee om goudvissen in de infuuszakken te stoppen maar we hebben er niks meer van gehoord of gezien...

 

Aan het eind van de middag komen tante Miranda, ome Jeroen, Jelte en Siebe op bezoek. Een reden om een spelletje 'Ticket to ride' te spelen. Het bezoek vertrekt en Jade is best vermoeid. De chemo hakt er elke keer toch wel in. Ook nu slaapt Jade als de tweede chemo wordt gestart.

 

Ondanks alles was het toch een gezellige paasdag met bezoek, paasbrood en paaseieren.

 

- Marcel