· 

Schoenen kopen

Vandaag de eerste dag van hopelijk een poosje thuis in Goes. Jade begint de dag met croissantjes bakken maar eet er maar eentje op. Ze heeft dan wel geen koorts maar de misselijkheid blijft. Dylan gaat samen met Olga hockeyen in Zierikzee en Jade en ik doen het lekker rustig aan. Iets voor de middag komen Dylan en Olga thuis. Dylan heeft gewonnen met 18-11 en zes keer gescoord!

 

's Middags lopen we met zijn vieren de stad in om een ijsje te halen. Bij de schoenwinkel kopen we een paar zomerschoenen voor Jade en bij de speelgoedwinkel een paar cadeautjes voor kinderfeestjes. We maken nog een tussenstop in de stoffenwinkel. De kralenketting van Jade is inmiddels zo lang dat deze niet meer in het zakje past. Jade wil graag een stofje uitkiezen om een nieuw en groter zakje te maken. Na veel vijven en zessen wordt het een stofje met allemaal kleurrijke vogeltjes voor de buitenkant en een stofje met sterren voor aan de binnenkant. Jade wil het graag zelf maken maar de hulp van oma gaan we wel nodig hebben. 

 

Op de weg terug naar huis een lekker ijsje. We zijn dan toch wel een paar uur in de stad geweest maar Jade houdt het goed vol. Het lenteweer mag de komende week wel zo blijven!

 

- Marcel