· 

Koningsdag

Jade heeft een heel goede nacht gehad. Ze heeft geslapen van 18:15 tot 7:30 en voelt zich goed. Normaal gesproken zitten we met Koningsdag op een kleedje met 'rommel' langs de Veste in Goes. Jade had stiekem gehoopt er toch naar toe te kunnen maar de schimmelinfectie heeft de plannen in de war gegooid. In het ziekenhuis zijn ook een aantal activiteiten geregeld en vanmiddag komen Bert, Vera en de kids op bezoek.

 

In Goes hebben Dylan en ik een klein beetje Koningsdag gevierd. Eerst zijn we in Kapelle naar de rommelmarkt geweest en 's middags naar de vrijmarkt bij ons in de buurt. We hebben gezocht naar iets leuks voor Dylan en Jade maar niks gevonden. 

 

In Utrecht mag Jade eerst cakejes versieren, dan sjoelen en nog knutselen. Ze is best fit, de koorts is zo goed als weg en ook de misselijkheid is veel minder. De eetlust begint terug te komen. Een goede reden om mini-croissantjes te bakken en op te eten. Aan het eind van de middag komen Bert en Vera op visite. Ze zitten gezellig bij te kletsen als iemand twee konijntjes buiten op het gras ziet hupsen. Jade springt uit bed om te kijken! 

 

Het is een dubbel gevoel. Aan de ene kant zie je haar elke dag opknappen en zou je zo even met haar over de vrijmarkt lopen. Maar aan de andere kant is ze ernstig ziek, heeft ze een schimmelinfectie in haar longen en zou je haar bijna overal voor afschermen.

- Marcel