· 

Rustig aan

Voor Jade staat er niks bijzonders gepland vandaag. We doen rustig aan en ze heeft ook niet veel zin om iets te doen. Zelfs het kunstelen met Eliane kost vandaag moeite. Ze voelt zich gewoon niet goed. Ook Paul komt een uurtje langs en we doen voor de verandering een spelletje. Jade wordt dan wat wel fanatieker.

 

Olga en Dylan hebben vannacht voor het eerst in het huis van mijn collega in Utrecht geslapen. Ook zij doen rustig aan. Dylan speelt lekker op de Nitendo Swith en kijkt wat op Netflix. Rond de middag komen ze naar het ziekenhuis om samen wat te eten.

 

Olga en Dylan gaan 's middags naar Kasteel de Haar. Het is een monumentaal kasteel in het Utrechtse dorpje Haarzuilens. Het is het grootste kasteel van Nederland. Het is geen goed weer om buiten te zijn maar in het kasteel is genoeg te zien en te beleven. Aan het eind van de middag komen ze weer terug langs het ziekenhuis. Niet al te laat breng ik Dylan en Olga terug naar Utrecht. Morgenochtend komen ze lopend naar het ziekenhuis. 

 

Morgen komt er bezoek uit Zeeland. Eerst komen juf Natasja, Tim en Puk langs en daarna komen haar vriendinnen Noor en Lara. Hopen dat Jade dan wat meer energie heeft.

 

- Marcel