· 

Nieuwe poging CT-scan

In Goes hebben we ondanks de zware regen alles droog gehouden! Dylan begint de dag met schoolzwemmen dus toch een nat pak. Na de zwemles gaat Dylan naar school en ga ik langs de winkel om wat dingetjes te kopen voor in het ziekenhuis. Nog even langs huis voor de laatste spullen en dan op weg naar het ziekenhuis. 

 

Jade heeft in Utrecht ondertussen de CT-scan. Gelukkig hebben ze op korte termijn een nieuwe afspraak kunnen regelen. Dit keer geen problemen. Aan het eind van de middag krijgen we de uitslag.

 

Ik ben rond de middag in Utrecht. Na wat gegeten te hebben, doen we met zijn drieën een spelletje Koehandel. De tijd vliegt en om drie uur moet Olga terug naar Goes om Dylan op te halen bij zijn vriendje. Het verkeer zit, zoals gewoonlijk op vrijdagmiddag, een beetje tegen. Twee uur en een kwartier later rijdt Olga eindelijk Kapelle binnen. Opa Roel heeft Dylan dan al opgehaald bij zijn vriendje.

 

In Utrecht komt de oncoloog langs om de uitslag van de CT-scan te vertellen. De scan zag er goed uit. Op de foto's waren nog wel kleine witte vlekjes te zien maar dat is volgens de verwachting. De witte vlekjes zijn restjes dode schimmel en misschien nog een klein beetje actieve schimmel. Aanstaande maandag bepalen de artsen de resterende behandeling tegen de schimmel. Als het meezit gaan ze verder met slechts één medicijn (Posaconazol) en stoppen ze met Ambisome.

 

's Avonds doen Jade en ik een rondje door het ziekenhuis. Na een korte stop in de bouwhoek en in de Tienerlounge proberen we om tien uur te gaan slapen.

 

- Marcel