· 

Nog meer bezoek

De meiden hebben goed geslapen en krijgen natuurlijk ontbijt op bed. Lekker een luie zondagochtend op bed. Vandaag komen opa Jaap en oma Ella weer uit Zeeland gereden. Bezoek doet haar altijd goed! En Jade kijkt er nu zeker naar uit want het frambozenseizoen is begonnen. En dat betekent dat opa frambozen mee neemt! In de kas bij oom Jeroen groeien weer de mooiste frambozen (en straks de mooiste bramen) van Nederland. 

 

Als opa en oma er zijn, wil Jade vandaag wel naar het dakterras, de tienerlounge en de bouwplaats. Waren we gisteren niet meer aan toegekomen. Het blijft indrukwekkend als je door het ziekenhuis loopt. Zeker als je realiseert dat hier 80 kinderen komen te liggen. Kinderen die helemaal niet in een ziekenhuis horen te zijn maar 'gewoon' lekker thuis met vriendjes en vriendinnetjes horen te spelen. Jammer dat het nodig is maar geweldig om te zien dat er voor de kinderen zoveel mogelijk wordt gemaakt. 

 

Op het dakterras en in de tienerlounge (en een beetje bejaardensoos) is het goed toeven. Tot slot nog even in de bouwhoek geweest. Jammer genoeg moet Isa aan het eind van de middag naar huis. Maar het is zeker voor herhaling vatbaar. 

 

- Marcel