· 

MuzieKid

De nachten worden rustiger maar 's ochtends blijft Jade misselijk en heeft ze buikpijn. Zo ook vandaag. En sinds gisteren worden Jade haar voeten weer erg rood. Op woensdag heeft ze twee minuten (letterlijk) buiten op het terras gezeten. Het was meer bewolkt dan zonnig. Waarschijnlijk geeft de combinatie van chemo, posaconazol (anti-schimmel) en het zonnetje een reactie op de tere huid op haar voeten.

 

Gelukkig vindt ze een potje met energie om naar de MuzieKids Studio te gaan. Gisteren is ze daar de hele middag geweest en heeft ze op de gitaar en piano leren spelen. Een groot deel van de middag zitten Olga en Jade in de studio. Als beloning voor het harde werken krijgt ze een t-shirt!

 

's Middags komt de fysiotherapeut langs. Niet om te oefenen met Jade maar om haar uit te nodigen. Jade mag aanstaande dinsdag samen met 15 andere kinderen naar het sportveld. Hopelijk komt Koningin Máxima dan langs. Er is meer geregeld voor de kinderen maar daar mag ik niks over zeggen...

 

Aan het eind van de dag samen met Olga pannenkoeken bakken in de 'Eet- Huiskamer'. Het bakken van de pannenkoeken gaat goed maar helaas heeft Jade geen zin om er ééntje op te eten. Maar belangrijker is dat ze een groot deel van de dag van de kamer is geweest en dingen kan ondernemen!

 

- Marcel