· 

Schrijver in de dop

Na een stroeve start heeft Jade heel de ochtend en een deel van de middag hard gewerkt aan het schrijven van verhalen en het maken van illustraties. Ze heeft er veel plezier in! 

 

Dylan is naar school en ik ben in Middelburg gaan werken. Opa Jaap komt samen met Marien klussen in en rond ons huis. Ze zijn druk met het snoeien van de Buxushaag en het nieuwe kattenluik. Fijn dat dit soort klusjes gedaan worden!

 

Ik ben zelf op tijd terug uit Middelburg en samen met Olga en Jade gaan we Dylan ophalen van school. Op het schoolplein komt Jade haar vriendinnen tegen. Drie van de meiden hadden bedacht om op visite te gaan in het ziekenhuis. Maar onverwachts is Jade op het schoolplein! Nu kunnen ze gewoon mee naar huis. 

 

Het is gezellig met de meiden en we zouden bijna vergeten dat Jade om vijf uur in het ziekenhuis moet zijn voor medicijnen. Snel afscheid nemen en de auto in. Om iets over vijven lopen we het ziekenhuis binnen. We hopen op tijd weer naar huis te kunnen, het zijn tenslotte 'maar' twee medicijnen. Uiteindelijk kunnen we op zeven uur naar huis. Het duurt toch altijd langer dan verwacht. 

 

- Marcel