· 

Relaxed dagje thuis

Dylan gaat vandaag met opa Roel, oma Ineke, zijn neefje Luuk en nichtje Veere naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. We twijfelen even of Jade misschien mee kan. Het wordt toch maar een relaxed dagje met zijn drieën in Goes. 

 

Jade wil vandaag zelf haar flesje vervangen. Ze heeft goed meegekeken en weet precies hoe het moet. Met latex-handschoenen aan, trekt ze eerst de zoutoplossing op in een spuitje, maakt het oude flesje los, spuit zelf de zoutoplossing in haar lijntje, maakt alles goed schoon en sluit tot slot het nieuwe flesje aan. Kind kan de was doen.

 

De rest van de ochtend vullen we met het maken van een 'stop-motion' filmpje. Jade wil graag de film 'Spirit: Stallion of the Cimarron' naspelen met PlayMobil. Ze is daar een paar uurtjes zoet mee. Misschien is het resultaat binnenkort te zien op de site. 

 

's Middags komen oma Ella en opa Jaap op bezoek. Ondertussen kijken we Formule 1 en zien we een spectaculaire overwinning van Max Verstappen in Oostenrijk. Nog even een lekker ijsje halen bij de nieuwe ijswinkel in Goes en de middag is voorbij gevlogen.

 

Dylan komt om kwart voor negen thuis vanuit het Spoorwegmuseum. De Vuurproef vond hij de leukste attractie. Hij heeft genoten! Niet veel later is het bedtijd. Morgen is het gewoon een schooldag!

 

- Marcel