· 

De Meerpaal

Het blijft goed gaan met Jade. Ze voelt zich goed en heeft energie genoeg om dingen te ondernemen. Een groot deel van de middag spelen Jade en Dylan bij buurvrouw Helene in de tuin. Ze mogen vissen in de vijver  en ondertussen leest de buurvrouw verhalen voor over 'Kikker en Pad' en 'Iemand'. Ze kan heel grappig voorlezen met leuke stemmetjes. 

 

Aan het eind van de middag rijden we met zijn vieren naar De Meerpaal in Zoutelande. Tante Miranda, oom Jeroen, Jelte en Siebe hebben daar een huisje gehuurd. Siebe en Jeroen vieren hun verjaardag en daarom zijn Oma Ella en opa Jaap er ook. Na een bakje koffie en een stukje taart krijgen de jarigen de cadeautjes. Oma Ella heeft zelfs voor alle kinderen een cadeautje meegenomen als beloning voor de mooie rapporten. Een grappige kaart met geld om in de vakantie te besteden!

 

Na de cadeaus gaan we naar het restaurant op het park. Er is een grote waterspeeltuin aangelegd met glijbanen en grote emmers met water, die als ze volgelopen zijn met water omkieperen. De jongens zien we gelijk niet meer terug en niet veel later gaat ook Jade achter ze aan. Met zijn vieren gaan ze van de glijbanen af en maken ze veel plezier. Jade houdt het best lang vol maar op den duur begint ze het koud te krijgen. Ze komt lekker bij ons op het terras in de zon zitten. De jongens zien we alleen bij het eten. Na heerlijk gegeten te hebben, wandelen we, speciaal voor Jade, naar de pony's aan de rand van het park. De laatste dagen ging het zo goed dat we helemaal vergeten zijn om de rolstoel mee te nemen. Stukken loopt Jade zelf en als het even niet meer gaat dan gaat ze bij ons op de rug. Een leuke afsluiting van een prachtige dag! 

 

- Marcel