· 

Vriendinnen

Het is de eerste dag van de schoolvakantie. Olga krijgt een whatsappje van juf Valeska van de BSO. Ze heeft Jade en Dylan al lang niet gezien en wil graag even op visite komen. Als de bel gaat, denkt Jade dat het Valeska voor de deur staat maar het zijn drie vriendinnen van school. Niet veel later belt ook juf Valeska aan. Jade en Dylan worden verwend met cadeautjes! Ze kletsen gezellig bij en spelen het spel 'Party & Co'.

 

's Middags gaat Jade naar Isa toe. Afgelopen weekend heeft Isa alvast haar verjaardag gevierd voor de familie en er was nog een stukje taart over. Isa is pas op 13 augustus jarig maar Jade wil graag het cadeau geven wat ze voor Isa gemaakt heeft. Het is een fotocollage van Maan met een speciaal tintje... een berichtje én de handtekening van Maan. Jade heeft de handtekening gekregen tijdens de opening van het nieuwe ziekenhuis, Maan trad toen samen op met Ryan Marciano, Sunnery James en Kinderen voor Kinderen en Jade was zo slim om haar handtekening speciaal voor Isa te scoren. Het is fijn om samen met Isa te zijn. Ze bakken cupcakejes en Jade vindt het altijd grappig om met cavia Snoetje te spelen. Het gaat zo goed dat ze blijft eten. De hamburgers van Rens zijn heerlijk! 

 

Het gaat de afgelopen week zo goed dat het jammer is dat Jade morgen terug naar het ziekenhuis moet voor een behandeling van een dag of vijf. Nu maar hopen dat ze niet te veel last heeft van de behandeling. 

 

- Marcel