· 

Isa op bezoek

Jade is fris gedoucht als Isa en Sandra iets voor twaalven bij Jade en Olga op bezoek komen. Ze gaan morgenavond op vakantie en Isa wilde graag Jade nog zien. Het zou zomaar kunnen dat Jade al begonnen is met de stamceltransplantatie en dat ze dan Jade heel lang niet mag/kan zien. De meiden knutselen en doen spelletjes. Isa heeft voor Jade een gedicht geschreven over paarden. Isa heeft niet zoveel met paarden en dat heeft ze perfect verwoord in het gedicht.

 

Jade voelt zich goed genoeg om naar buiten te gaan. Niet alleen Jade gaat in de rolstoel. Isa is solidair en gaat ook in de rolstoel. Voor de moeders de mooie taak om de meiden rond te duwen. 

 

In Zeeland ben ik samen met Dylan, Jelte en Siebe naar Den Inkel in Kruiningen gegaan. Het is een buitenzwembad met duikplanken, grote zwembaden en een glijbaan. De hele middag zie ik ze nauwelijks en vermaken ze zich prima. De duikplanken zijn favoriet. We zorgen wel dat we op tijd bij opa Jaap en oma Ella zijn voor de finale van het WK Voetbal. Tijdens de wedstrijd warmt de barbecue alvast op.

 

Na een doelpuntrijke wedstrijd en een lekkere barbecue rijden Dylan en ik naar huis. Vlak voordat we Goes in rijden, kan ik geen gas meer geven. Opeens gaat er een lichtje branden. Ik had gisteren moeten tanken! Ik zet de auto in zijn vrij en laat de auto zover mogelijk uitrijden. Vijftig meter voor een tankstation staan Dylan en ik stil. Niet slecht getimed. Snel tanken en door naar huis.

 

Als we dan eindelijk bijna thuis zijn, ziet Dylan in de lucht een luchtballon. Hij hangt niet heel hoog en gaat alleen maar naar beneden. We gaan proberen of we er naar toe kunnen rijden. Iets buiten Goes zien we precies de ballon de landing in zetten. Een mooi gezicht om zo'm grote ballon in een weiland te zien landen. Een mooi einde van de dag, het is echt tijd om naar huis te gaan!

 

- Marcel