· 

Kamperen

Tante Kim en oom Hans staan met de kinderen op camping Westhove in Aagtekerke. Luuk is afgelopen vrijdag acht jaar geworden. Wij gaan op bezoek en blijven een nachtje slapen in een klein tentje. Opa Roel en oma Ineke zijn ook van de partij.

 

Het is al aan het eind van de middag als we met een volle auto de camping op rijden. Het was nog proppen omdat de rolstoel als laatste de kofferbak in ging. Gelukkig kunnen we uitladen bij de tent van Hans en Kim. Tijd voor een drankje.

 

Dylan gaat met Luuk, Veere en oma Ineke naar het zwembad om op te frissen. Jade kan niet mee omdat ze continue medicijnen krijgt toegediend via haar kastje. Ze laat niks merken dat ze het niet leuk vindt. Ze helpt met het voorbereiden van de barbecue.  Ze maakt salades en snijdt het stokbrood. De barbecue valt bij iedereen in de smaak. Jade eet behoorlijk wat. Het is gezellig om met de familie samen te zijn.

 

Na de barbecue gaan we met de kinderen naar het sportveld. Er worden spelletjes met water georganiseerd. De kinderen worden in twee groepen gedeeld en gaan drie estafettes doen. Ze moeten sponzen en bekers waters naar een emmer brengen en ondertussen slalommen rond pionnetjes. Jade doet gewoon mee! Olga gaat haar duwen in de rolstoel. Het is een spannende strijd en alle kinderen willen winnen. Na drie estafettes wordt gemeten hoeveel water er in de emmers zit. Het wordt gelijkspel. Als beloning mogen de kinderen de begeleiding nat spetteren met water. De kinderen hebben genoten. Terug bij de tenten spelen we nog even volleybal maar dan is het tijd om te gaan slapen. Het duurt niet lang of het is stil in de tentjes!

 

Een mooie dag met een echt vakantiegevoel!

 

- Marcel